Най-важните тенденции в света на интериора

Най-важните тенденции в света на интериора

Вече няма правилно или грешно. Не само животът е противоречив - нашите апартаменти са също! Кожа се поставя в непосредствена близост до пластмаса, минималистичен дизайн до носталгични винтидж предмети, хладно сиво и бели тонове в хола в близост до пастелен цвят в кухнята и тъмно-зелена спалня. Всичко съществува едно до друго. И все пак някои тенденции стават все по-очевидни в навечерието на IMM Cologne 2017, тенденции, които са доминиращи в съответния сектор.

Защо един от най-известните немски дизайнери иска да си сътрудничат с майстори от Колумбия? Защо естествени материали са по-търсени от всякога? И защо аксесоарите и по-малките мебели са в топ 3 в списъка на купувачите? Тази година, мебели с история, естествени материали и малки, добре проектирани продукти играят важна роля в новите условия на живот.

„Време за трансформация“

Според дизайнера Том Диксън „ние навлизаме в много интересен момент в дизайна. Можете да видите масивна трансформация в отношенията между дизайнери, производители, потребители, и инфраструктурата наоколо. Целият бизнес преживява сътресения, точно като музикалния бизнес е направил преди десет години. Това със сигурност е свързано със функционалността - с промените в начина ни на живот и работа днес. Например, има много дискусии за това дали офиса, като отделно пространство, дори ще съществува след десет години. Но най-важното е, че има промени в начина, по който нещата се правят и разпространяват, и колко близо е потребителят до адаптивността на мебелите.“

  • +359886503305
  • office@kambo.bg

  • с. Ябълково, обл. Хасково, ул. Васил Левски 14
  • Работно време от 9 до 17 часа