Материали

Мемори пяна: Уникален високо технологичен продукт разработен от НАСА. Под въздействието на температурата и теглото на тялото, мемори  пяната се адаптира към формата му и  разпределя тежестта равномерно. Създава много добра опора на раменете, гръбначния стълб, таза и  крайниците. Действа релаксиращо на мускулите, елиминира физическата умора. Подпомага правилното кръвообращение на тялото.

     

Мулти покет е нова и модерна технология в производството на матраци. Многобройните пружини са свързани еластично една с друга. Те отразяват контурите на тялото, постигайки максимален комфорт и много високо ниво на устойчивост.

     

Pocket Spring системата е една от най-усъвършенстваните за производство на матраци,налични на световния пазар.Уникалния процес на производство ги прави абсолютно еластични и им позволява да се движат във всички посоки.Най-актуалната покет система осигурява безупречен комфорт чрез индивидуалните пружини,които следват естествения контур на тялото и осугуряват оптимална ортопедична опора.Тя предлага пълна независимост на партньорите ,спомага за намаляване на безпокойството и преобръщането по време на сън.  

 


Вълнената вата е направена от 100% натурална,чиста вълна.тя е възобновяем и екологичен ресур.Протеиновата структура позволява да диша и да абсорбира лошата миризма.тя също успокоява сърдечният ритъм и е антистатична.Вълнената вата абсорбира влагата и регулира температурата,също така спомага за облекчаване на напрежението в болезнените точки,болките в гърба и артрита.


Кокосовите влакна все по-търсен продукт,защото е здрава,издръжлива,гъвкава и поддържа стабилно тялото. Съдържат затворени клетки, пълни с въздух, който гарантира добра изолация и устойчивост срещу гниене и мухлясване във влажна среда. Когато се използва в матраци, благодарение на нейната структура, кокосовата вложка пренася въздух и осигурява необходимата вентилация. От друга страна тя осигурява перфектна топлинна изолация и поддържа температурата на тялото постоянна.

    

Конски косъм -След енергично измиване и внимателно дезинфекциране, конският косъм,който използваме се загрява с пара и след това се изсушава.Тази обработка придава постоянната му  спираловдина форма.Благодарение на тази структура,конският косъм придава на матрака допълнителна мекота и еластичност.Той осигурява отлична вентилация и гарантира приятно усещане.Неговите хигроскопични характеристики позволяват да абсорбира и неутрализира изпотяването. Ние закупуваме нашия конски косъм от европейски производители,които са се посветили в производството на качествени материали в продължение на поколения.

   

Дамаска Сребро В дамаска Silverline се използва истинска сребърна нишка, за да гарантира естествена  антимикробна функция. Дамаската  предпазва от бактерии, лоша миризма или замърсяване,  причинено от бактерии. Silverline премахва статичното електричество, поглъщано от човешкото  тяло през деня. Общата липса на напрежение спомага за по-дълбок и спокоен сън. 

   

Дамаска Лен Ленът е растение, невероятно богато на полезни вещества, като в това число влизат всички важни витамини, най-важните за човека минерали, ценни аминокиселини и протеини. Дамаската от лен е луксозен продукт, не позволява задържане на влага и благодарение на проветривите си качества осигурява отлична терморегулация.

     

Дамаска Бамбук Влакно от целулоза, съдържащо бамбукови нишки извлечени от корена на растението. Бамбуковите влакна вложени в текстила допринасят за охлаждане на кожата през лятото,   отстраняват неприятните миризми, запазват матрака сух, а през зимата съхраняват топлината на тялото. Бамбукът е екологично чист материал и има постоянни и естествени антибактериални свойства. Мек на допир, освежаващ при докосване и с естествен копринен блясък бамбука е невероятно здрав и благоприятен за околната среда.