Еднолицеви матраци

Еднолицев матрак ПРИМА

Този матрак е решение за клиенти с високи изисквания, но ограничен бюджет. Отличава се с устойчивост..

0.00лв. без ДДС: 0.00лв.

Еднолицев матрак АИДА

С ядро от пружинен пакет "Бонел", този модел дава отлична вътрешна вентилация, допринасяща за добрия..

0.00лв. без ДДС: 0.00лв.

Еднолицев матрак СТАНДАРТ

Комфортен и ортопедичен матрак, осигуряващ качествен сън и добра физическа форма. Ядрото от пружинни..

0.00лв. без ДДС: 0.00лв.

Еднолицев матрак ЛУКС

Матрак с отлична ортопедична характеристика, заслуга за което има слоят от кокосови влакна, които са..

0.00лв. без ДДС: 0.00лв.

Еднолицев матрак АЛЕГРО

Уникален продукт за вашата спалня, съчетанието на ядро от индивидуално пакетирани пружини и слой кок..

0.00лв. без ДДС: 0.00лв.

Еднолицев матрак АТИНА

Матракът е с отлични ортопедични характеристики. Дава добра опора на гръбначния стълб, неподатлив на..

0.00лв. без ДДС: 0.00лв.

Еднолицев матрак ЕВРОПА

Ядрото от еластична пяна и слоевете от кокосова вложка правят матрака твърд, с висока издръжливост н..

0.00лв. без ДДС: 0.00лв.

Еднолицев матрак МЕМОРИ ПРЕЦИЗ

Това е матрак от ново поколение, който се грижи за вашето здраве. Ролята на мемори пяната е да разпр..

0.00лв. без ДДС: 0.00лв.

Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)

В този глобален, индустриален свят маркетинговите послания и модните тенденции често заглушават истинската стойност на висококачествените продукти. Всеки един от нашите матраци е специално проектиран и създаден в съответствие с европейските традиции, които определят цялостния ни начин на работа.
  За дългият период откакто изработваме матраци Класик, ние сме разбрали значението на съчетаването на най-добрите материали, техники на производство доказани с времето, както и най-доброто от съвременните технически нововъведения. Нашата колекция еднолицеви матраци съчетава дългогодишния ни опит с голямата ни отдаденост към качеството и осъзнаване на днешните икономически условия.
   В продуктовия каталог на матраци Класик има голямо разнообразие на еднолицеви матраци, които са с различен състав, размери и височина. Общото между тях е, че независимо от това какво съдържа ядрото, то е разположено върху  рамка от висококачествен дървен материал.
   За да откриете своя матрак задължително е да го съобразите с личните си изисквания за комфорт на съня - еластичност, твърдост, дължина, широчина, дебелина. Всеки модел има различна степен на анатомичност и ортопедичност.
   Пружините, които се използват са различни видове. Най-широко разпространени са тези с класическата ”бонел” система. Отличават се с устойчивост и добра опора на гръбначния стълб. Все по популярни стават новите технологии като „pocket spring”, подсилени в областа на раменете и бедрата за постигане на максимално ниво на ортопедичност, ”multi pocket” - многобройните пружини са свързани  еластично една с друга. Те отразяват контурите на тялото, постигайки максимален комфорт и много високо ниво на устойчивост. ”Nano pocket” e най-новата технологична пружинна система. Комбинирана с традиционния тип “pocket”, те представляват уникален поддържащ и допълващ слой, който предлага ненадминат комфорт.
  Кокосовите влакна в тапицерската вложка съдържат затворени клетки, пълни с въздух, което гарантира добра изолация и устойчивост срещу гниене във влажна среда. Когато се използва в матраци, благодарение на нейната структура кокосовата вложка пренася въздух и осигурява необходимата вентилация. От друга страна тя осигурява перфектна топлинна изолация и поддържа температурата на тялото постоянна.
   Конският косъм, който влагаме в някои от моделите е силно хигроскопичен и като такъв има свойството да абсорбира влагата, която отделя човешкото тяло. Той е регулатор номер едно по време на сън. Благодарение на своята структура  осигурява допълнителна мекота и еластичност на матрака.
   Латексът е най-еластичния материал в природата. Матраците от латекс осигуряват диференцирана опора за отделните части на тялото и не позволяват тяхното потъване в най-тежката им част. Въздушен, с добра вътрешна вентилация, разсейва влагата и поддържа матрака свеж и сух. Той е хипоалергичен и неговите антимикробни свойства подтискат развитието на бактерии, гъбички и акари.
  Вълнената вата е изработена от 100% натурална и чиста вълна. Тя е възобновяем  и екологичен ресурс. Протеиновата структура и позволява да диша и да абсорбира лошата миризма. Тя също успокоява сърдечния ритъм и е антистатична. Вълнената вата абсорбира влагата и регулира температурата, също така спомага за облекчаване на напрежението в болезнените точки, болките в гърба и артрита.
   Мемори пяната е продукт с пореста структура. Под въздействието на температурата и теглото на тялото мемори пяната се адаптира към формата му и разпределя тежестта равномерно. Създава много добра опора на раменете, гръбначния стълб, таза и крайниците.
  Матракът, който поддържа гръбначния стълб по време на сън е важен фактор  за качествена почивка и профилактика на много заболявания.