За нас

Мебели Камбо ООД е основана през 1997г. в град Хасково. Започнахме дейността си като малко семейно предприятие със създаването на собствена линия за производство на матраци с търговска марка Класик. През следващите години разширихме  продуктовата си гама с тапицирани легла, разгъваеми канапета и мека мебел с търговска марка Камбо. Днес фирмата е утвърдена сред водещите производители на пазара благодарение на високото качество и неподправен мебелен дизайн. Компанията развива своята производствена дейност на площ от 6000кв.м., технологично оборудвана за производство на мека мебел и матраци. С висококвалифициран персонал и постоянно обновяван машинен парк фирмата оптимизира дейността си в създаване на модерни, удобни и функционални мебели, предназначени за обзавеждане на дома и вилата, както и за хотелско обзавеждане. Имаме изградена търговска мрежа на територията на цялата страна и работим основно за вътрешния пазар. Материалите, с които Мебели Камбо произвежда своите продукти, се доставят от водещи производители от Белгия, Испания, Турция, Македония, Германия, Полша и България. По този начин осигуряваме безкомпромисно качество на нашите мебели и матраци. Доказателство за това е полученият сертификат за качество ISO 9001:2015.

През 2008 г. в гр. Хасково на площ от 2000 кв.м., отвори врати новият шоурум на Мебели Камбо, който е единствен по рода си в целия регион изложбен център, отговарящ в максимална степен на специфичните клиентски желания.

През годините редовно участваме в специализирани мебелни изложения в България. През 2014г. компанията участва на международна изложба за мебели и интериорен дизайн IMM Cologne, Германия. През 2016г - за поредна година представихме наши продукти на изложението „Светът на мебелите и Техномебел” и бяхме отличени с две награди - първо и трето място за българска мебел на годината. Тази награда ни дава самочувствие, но тя ни задължава да надграждаме постигнатото. Затова сме фокусирани върху нуждите на потребителя и преди всичко на неговия здрав и спокоен сън. Естественото продължение на тази философия е голямото разнообразие на произвежданите от нас матраци и мека мебел, чиято обединяваща цел е осигуряване на комфорт и удобство за дълго време.

Ние от Мебели Камбо се придържаме към високо качество, иновативно развитие и взискателен дизайн на всички наши продукти.