За нас

Мебели Камбо ООД е основана през 1997 г. в град Хасково. Започнахме дейността си като малко семейно предприятие със създаването на собствена линия за производство на матраци с търговска марка Класик. През следващите години разширихме продуктовата си гама с тапицирани легла, разгъваеми канапета и мека мебел с търговска марка Камбо.

Днес фирмата е утвърдена сред водещите производители на пазара благодарение на високото качество и неподправен мебелен дизайн. Компанията развива своята производствена дейност на площ от 6000кв.м., технологично оборудвана за производство на мека мебел и матраци. С висококвалифициран персонал и постоянно обновяван машинен парк фирмата оптимизира дейността си в създаване на модерни, удобни и функционални мебели, предназначени за обзавеждане на дома и вилата, както и за хотелско обзавеждане. Имаме изградена търговска мрежа на територията на цялата страна и работим основно за вътрешния пазар.

Материалите, с които Мебели Камбо произвежда своите продукти, се доставят от водещи производители от Белгия, Испания, Турция, Македония, Германия, Полша и България. По този начин осигуряваме безкомпромисно качество на нашите мебели и матраци. Доказателство за това е полученият сертификат за качество ISO 9001:2015.

Сертификат за качество ISO 9001:2015 - Мебели Камбо

През 2008 г. в гр. Хасково на площ от 2000 кв.м., отвори врати новият шоурум на Мебели Камбо, който е единствен по рода си в целия регион изложбен център, отговарящ в максимална степен на специфичните клиентски желания.

През годините редовно участваме в специализирани мебелни изложения в България. През 2014г. компанията участва на международна изложба за мебели и интериорен дизайн IMM Cologne, Германия. През 2016г - за поредна година представихме наши продукти на изложението „Светът на мебелите и Техномебел” и бяхме отличени с две награди - първо и трето място за българска мебел на годината. Тази награда ни дава самочувствие, но тя ни задължава да надграждаме постигнатото. Затова сме фокусирани върху нуждите на потребителя и преди всичко на неговия здрав и спокоен сън. Естественото продължение на тази философия е голямото разнообразие на произвежданите от нас матраци и мека мебел, чиято обединяваща цел е осигуряване на комфорт и удобство за дълго време.

Ние от Мебели Камбо се придържаме към високо качество, иновативно развитие и взискателен дизайн на всички наши продукти.

„МЕБЕЛИ КАМБО” ООД подписа договор BG16RFOP002-2.077-1021- C01 за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020, по процедура BG16RFOP002-2.077, „Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Средствата по проекта ще бъдат изразходвани за закупуване суровини и материали за влагане в производството на мебели.

В резултат на изпълнение на проектната дейност ще се осигури оперативен капитал, благодарение, на който ще се постигне преодоляване на недостига на парични средства и липсата на ликвидност , настъпили в резултат на епидемичния взрив от COVID-19. Получаването на безвъзмездната помощ осигурява жизнено необходим оперативен капитал за спряване с последиците от пандемията COVID-19.

Допълнителният финансов ресурс ще позволи закупуването на повече суровини и материали, с което ще се осигури ритмичен производствен процес и спазване на производствените срокове, както и да удовлетворяваме желаните от клиентите срокове. Това ще даведе до подновяване на работата с клиентите, които са отказали поръчки заради неустановени или дълги срокове, както и привличането на нови клиенти.

Получаването на безвъзмездната помощ за закупуване на суровини и материали ще освободи финансов ресурс, който може да бъде насочен към персонала, с което ще осигурим финансова стабилност на фирмата и устойчива заетост през следващите месеци.

В резултат на изпълнението на проектните дейности дружеството ще съхрани дейността си, ще запази заетостта на своите служители и ще се приспособи към изменената обстановка.

Проекът е на стойност 136 326,36 лв., от които 115 879,96 лв. европейско и 20 449,40 лв. национално съфинансиране.

Начало на проекта 01.02.2021 г. край на проекта 01.05.2021 г.

  • +359886503305
  • office@kambo.bg

  • с. Ябълково, обл. Хасково, ул. Васил Левски 14
  • Работно време от 9 до 17 часа